schieten

Verborgen talenten komen boven met deze competitie old style!

Bent u een kwajongen, Robin Hood of Lucky Luke? Ga op ontdekkingsreis met onze indoor en outdoor activiteit schieten.

Wij bieden u verschillende soorten wapens aan die u op uw reis kunt proberen. Zo kunt u bij ons schieten met een handboog, luchtdrukgeweer, blaaspijp, katapult, pistool of kruisboog.

Hoewel het schieten vrij eenvoudig lijkt, komt het hier aan op rust en concentratie. U leert hoe u moet staan, spannen, richten en (uiteraard!) raak schieten.

Ook komen de verschillen tussen de wapens aan bod, die niet alleen de wapens zelf betreffen maar bijvoorbeeld ook de munitie die afhankelijk van het wapen bestaat uit pijlen, kogels of kiezelsteentjes.

En wat dacht u van de score? Waar het schieten met een kruisboog, pistool en geweer redelijk snel tot trefzekere resultaten leidt, is het schieten met een handboog of katapult vaak een heel ander verhaal. Maar geen nood, onze ervaren instructeurs staan voor u klaar om u te helpen elk wapen te bedienen.


Voor de nodige competitie wordt gezorgd door de schutters naast elkaar te laten staan zodat de resultaten direct met elkaar vergeleken kunnen worden. Deze activiteit leent zich dus ook bij uitstek voor teambuilding!

Hoewel het schieten traditioneel als buitenactiviteit bekend is, is deze leuke beleving bij ons ook als binnenactiviteit te boeken.

Meer weten?